BBQ

bij SOIA bbq je de hele winter door

Meer dan 15 personen? Dan ben je hier op de juiste plek.
Wil je komen borrelen met minder dan 8 personen? Dan kan je gewoon binnenlopen. Ben je met minder dan 15 personen?  Maak dan hier je reservering.

Bij SOIA BBQ je de winter door
Als je het ons vraagt, gaat er niets boven dat échte, warme, winterse gevoel. Met een deken in de vuurtent, handen opwarmen boven het vuur of met een kop warme chocolademelk. Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, met een BBQ wordt het al snel erg gezellig. En laat dat nou iets zijn waar we bij SOIA graag ons best voor doen. Daarom kun je bij ons met een groep komen BBQ’en. Je kunt zelf achter de grill kruipen, maar anders doet een van onze koks het ook graag voor je. Bekijk hier ons menu!

Doe hier je aanvraag

Vis, vlees en vegetarisch

Voor onze BBQ hebben we de beschikking over een Oklahoma Smoker. Met deze alleskunner, gestookt op houtskool, kun je zowel direct als indirect grillen. Of je nu van vis of vlees houdt, of liever vegetarisch, op deze BBQ wordt alles lekker. Van gepekelde en gerookte zalmzijde tot honing-whiskey kippendijen, pulled pork met BBQ-saus, gegrilde halloumi kaas en Roseval-aardappelen met geroosterde ui en rozemarijn. Denk daar een koud biertje, een lekker glas wijn of een gin-tonic bij en je avond is helemaal geslaagd.

Meer informatie?

Wil je meer informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Direct reserveren

Doe hier je aanvraag