Reserveren>

Reserveren

Bij SOIA is altijd wel iets te vieren

Wat leuk dat je langs wilt komen bij SOIA! We staan graag voor je klaar. Ben je met minder dan 6 personen? Dan is reserveren niet nodig, loop gewoon even lekker langs. Ben je met meer dan 6 personen, maar minder dan 15? Kijk dan hier voor alle mogelijkheden en reserveer meteen!

Soia vanaf 12 november > Nu reserveren

Borrelen met meer dan 15 personen?

Een verjaardag, diploma-uitreiking, of gewoon het einde van je werkdag. En omdat je een feestje natuurlijk niet in je eentje viert, kun je bij ons ook met een groep terecht. En dan bedoelen we in dit geval met meer dan 15 personen. Denk aan een BBQ met je beste vrienden, of een speciaalbierborrel met je team. Maar ook als je de hele dag met al je ooms, tantes, neefjes en nichtjes in onze speeltuin wilt spelen ben je natuurlijk hartstikke welkom.

Ga naar borrels >

Zakelijk

Zeg nou zelf: temidden van gras, zand en uitzicht op het Amsterdam- Rijnkanaal ziet je werkdag er toch heel anders uit? Dat maakt SOIA de ideale plek om samen met je team of bedrijf uit de dagelijkse werkomgeving te breken. Denk aan een informele lunch, creatieve brainstorm, of compleet bedrijfsfeest. Door onze unieke ligging zijn we bovendien voor iedereen goed bereikbaar. Of je nu met het OV, de fiets of met de auto komt.

Ga naar zakelijk >