SOIA UPDATE - APRIL '21
Reserveren>

Reserveren

Nog even geduld...

Update: april '21

Lieve Soia-bezoekers,

Woensdag 28 april mag ons terras weer open. Wij zijn overweldigd door jullie reacties op dit nieuws. Jullie hebben ons gemist en wij jullie! We hadden jullie graag onder andere omstandigheden ontvangen, maar kijken er enorm naar uit jullie weer te zien.

Hoe werkt het?
Kom je uit 1 huishouden? Geef bij de reservering aan met hoeveel personen je komt. Kom je niet uit 1 huishouden, dan kun je alleen voor maximaal 2 personen reserveren.

Reserveren 
Een reservering maken kan eenvoudig via deze pagina (zie reserveringsbutton rechtsonder) en op locatie. Loop dus gerust spontaan langs. Een reservering maak je voor een tijdsvak van twee uur. Ben je 15 minuten na aanvangstijd niet aanwezig dan vervalt je reservering.

Covid-19
Wij volgen de regels die vanuit de overheid gelden in verband met Covid-19. Denk aan mondkapjes bij beweging naar het toilet, de anderhalve meter-regel en een gezondsheidscheck bij binnenkomst.

Het zijn wat meer ‘regels’ dan jullie van ons gewend zijn, maar we doen er alles aan onze vrije, ontspannen sfeer te behouden en samen te genieten.

Voor vragen kun je ons mailen via info@soia.nl

Tot snel <3

Groetjes team Soia

Check ons stoplicht zodat je weet of er snel een plek beschikbaar is.

Er zijn voldoende plekken beschikbaar


Soia vanaf 28 april >