Borrels

Voor groepen vanaf 15 personen

Met meer dan 15 personen? Dan ben je hier op de juiste plek.
Wil je komen borrelen met minder dan 15 personen? Maak dan hier je reservering.

Nu reserveren

Bij SOIA is altijd wel iets te vieren

Een verjaardag, diploma-uitreiking, of gewoon het einde van je werkdag. En omdat je een feestje natuurlijk niet in je eentje viert, kun je bij ons ook met een groep terecht. En dan bedoelen we in dit geval met meer dan 15 personen. Denk aan een drie gangen diner met je beste vrienden, of een speciaalbierborrel met je team. Maar ook als je de hele dag met al je ooms, tantes, neefjes en nichtjes in onze speeltuin wilt spelen ben je natuurlijk hartstikke welkom.

Nu reserveren

Een unieke plek voor iedereen

Water, strand, gras, en een uitzicht dat je nergens anders vindt. Zodra je bij SOIA het terrein op loopt ben je de rest van de wereld al snel vergeten. En omdat we alle ruimte hebben, is er voor iedereen wel een bijzonder plekje te vinden. Aan een lange tafel in het restaurant, met je voeten in het zand of op een van onze terrassen bij de vuurkorf. En met alle langstrekkende boten is ieder moment uniek. Prima start voor een feestje dus.

Nu reserveren

Van borrel tot bbq

Er bestaat geen geslaagde borrel zonder lekker eten. Onze kaart varieert van luxe borrelplanken tot geroosterde aubergine van de BBQ. Een Petjel bowl met spitskool of wat dacht je van loaded fries pulled chicken? Je kunt daarnaast ook kiezen uit verschillende fingerfood of snacks. Liever dat échte vakantiegevoel? Ga dan voor een BBQ met onze Oklahoma Smoker. Geen zorgen, we regelen er met liefde ook een kok bij.

Nu reserveren