ZATERDAG 9 DEC WINTERBBQ @ SOIA

Borrels

Voor groepen vanaf 15 personen

Meer dan 15 personen? Dan ben je hier op de juiste plek.
Wil je komen borrelen met minder dan 15 personen? Maak dan hier je reservering.

Nu reserveren

Bij SOIA is altijd wel iets te vieren

Een verjaardag, diploma-uitreiking, het einde van je werkdag of iets rondom de feestdagen. En omdat je een feestje natuurlijk niet in je eentje viert, kun je bij ons ook met een groep terecht. En dan bedoelen we in dit geval met meer dan 15 personen. Denk aan een échte winter BBQ met je beste vrienden, of een speciaalbierborrel met je team. Maar ook als je de hele dag met je ooms, tantes, neefjes en nichtjes spelletjes wil spelen op de grote banken met een dekentje, ben je natuurlijk hartstikke welkom. 

Nu reserveren

Een unieke plek voor iedereen

Grote banken om op neer te ploffen, kachel om bij te warmen en dikke dekens om mee aan het water te zitten. Zodra je bij SOIA het terrein op loopt ben je de rest van de wereld al snel vergeten. En omdat we alle ruimte hebben, is er voor iedereen wel een bijzonder plekje te vinden. Aan een lange tafel in het restaurant, je handen opwarmen bij onze houtkachel Bruno of plof neer op de grote banken naast de kachel. En met alle langstrekkende boten buiten is ieder moment uniek. Prima start voor een feestje dus.

Nu reserveren

Van borrel tot bbq

Er bestaat geen geslaagde borrel zonder lekker eten. Onze kaart varieert van luxe borrelplanken met Utrechtse kazen tot een runderstoofpotje, Klassieke Flammkuchen of échte kaasfondue. Maar je kunt ook kiezen uit verschillende fingerfood of shared dining. Liever dat échte vakantiegevoel? Ga dan voor een BBQ met onze Oklahoma Smoker. Geen zorgen, we regelen er met liefde ook een kok bij.

Nu reserveren