Bij Soia wordt werk nog leuker

Zeg nou zelf: temidden van gras, zand en uitzicht op het Amsterdam- Rijnkanaal ziet je werkdag er toch heel anders uit? Dat maakt SOIA de ideale plek om samen met je team of bedrijf uit de dagelijkse werkomgeving te breken. Denk aan een informele lunch, een creatieve brainstorm, of een compleet bedrijfsfeest. Door onze unieke ligging zijn we bovendien voor iedereen goed bereikbaar. Of je nu met het OV, de fiets of met de auto komt.

Doe hier je aanvraag

Informeel en inspirerend

Met onze groene omgeving bieden we een inspirerend alternatief op de standaard vergaderlocaties. SOIA is een plek waar ideeën de ruimte krijgen, in combinatie met lekker eten en drinken. We beschikken over een groot restaurant en meerdere terrassen, zodat er voor iedere zakelijke activiteit wel een geschikte plek te vinden is. Daarnaast beschikt SOIA ook over een Green Key-certificaat, waarmee we laten zien dat we duurzaamheid heel belangrijk vinden.

Van borrel tot bedrijfsfeest

We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Zo beschikken we over een uitgebreide lunch-, borrel- en dinerkaart waar je zelf een menu uit samen kunt stellen. Maar het is ook mogelijk om een buffet of een exclusieve bbq met onze Oklahoma Smoker te reserveren. 


Kortom, ben je op zoek naar een unieke plek voor jouw zakelijke bijeenkomst?
Zoek niet verder.

Meer informatie?

Wil je meer informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Direct reserveren

Doe hier je aanvraag