ZATERDAG 9 DEC WINTERBBQ @ SOIA

Boek nu je bedrijfsborrel

Om samen met je team te proosten.

Een succesvolle lancering, een perfecte samenwerking, of gewoon even uitgebreid lachen met collega’s. Soms zijn er van die momenten die je graag wilt vieren, ver weg van kantoor. Wij snappen dat. Daarom kun je bij ons proosten met een deken voor onze houtkachel Bruno, een goed glas bier, warme chocolademelk of een heerlijk glas wijn.

Uitgebreide borrelkaart
Van homemade nacho’s tot knapperige flammkuchen. En van luxe borrelplanken met Utrechtse kazen tot onze Tel Aviv-style hummus en ‘huisgekweekte’ oesterzwambitterballen. Voor borrelhappen zit je bij ons helemaal goed. Daarnaast hebben we een uitgebreide bierkaart met veel speciaalbier, gin-tonics en cocktails. Wil je precies weten wat we hebben?
Bekijk dan onze borrelkaart

Bedrijfslunch of -diner
Eerst lunchen voordat je gaat borrelen? Tuurlijk kan dat. Kies uit een van onze dik belegde toasted briochebroodes met bijvoorbeeld avocado, gerookte zalm, bospaddestoelen of frittata. Liever dineren? Op onze menukaart vind je verschillende klassiekers, fingerfood, kleine gerechten om te delen en we kunnen ook een volledig verzorgde bbq van onze Oklahoma Smoker regelen. Dus ook voor een borrel-plus kom je naar SOIA.

Bekijk hier onze lunchkaart
Bekijk hier onze dinerkaart

Groepsactiviteit
Wil je eerst wat actie voordat er geborreld kan worden? Boek dan een bedrijfsborrel in combinatie met een van onze groepsactiviteiten. Denk aan een Tour d’Utrecht, yogales met uitzicht op het water, of reserveer ons Expeditie Robinson spel waarbij jullie snelheid en tactiek op de proef worden gesteld. We werken samen met verschillende Utrechtse partners, dus kunnen op basis van jouw wensen een bedrijfsborrel volledig aankleden.

Zakelijk borrelen in Utrecht?
Bij SOIA kan het. Voor meer informatie, neem contact op. 

Doe hier je aanvraag

Meer informatie?

Wil je meer informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Direct reserveren

Doe hier je aanvraag