Wintertuin>

Wintertuin

SOIA transformeert tot SOIA's Wintertuin

SOIA – Strand Oog In Al: al jaren bekend als hét zomerse stadsstrand in Utrecht. De plek waar je even het vakantiegevoel kan ervaren in de drukte van de stad. Waar je met een drankje neerploft aan het water en met je voeten in het zand. De plek waar je naar toe gaat om te genieten van het heerlijke zonnetje. Vanaf 12 november hebben wij voor jou een plek gecreëerd waar je niet alleen heen gaat in de zomer, maar waarnaar je ook juíst opzoek bent in de koude maanden. SOIA transformeert zich tot dé nieuwe winterse hotspot van Utrecht: SOIA’s Wintertuin.

Wij zetten het vuur alvast voor je aan

Haardvuurtjes, knusse hoekjes, een XL-spelletjeskast, een menukaart gevuld met de lekkerste, winterse gerechten en nog veel meer. Vanaf november waan je je bij SOIA’s Wintertuin in de winterse festivalsferen, waar alles draait om samenzijn en warmte. Wij zorgen ervoor dat er altijd een haardvuur voor je aanstaat naast onze winter BBQ, dat de dekens voor je klaarliggen en dat je, hoogstwaarschijnlijk, keuzestress krijgt over welk winters drankje of gerecht je nu weer wilt uitproberen met je vrienden.

SOIA’s Wintertuin is er niet alleen voor een hapje en een drankje met vrienden of familie. Ook voor groepen en zakelijke reserveringen zijn we open. Een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje, een familiedag of vergaderingen: we got your back en we kijken graag met je mee! Kijk voor meer informatie over alle mogelijkheden op onze website.

Opening 21 oktober

In de week van 17 oktober bouwen wij SOIA om tot jouw favoriete, winterse plek. Dit betekent dat we in die periode dicht zullen zijn. Op vrijdag 21 oktober openen wij onze deuren, dus we hopen jullie allemaal daar te zien!