Kids

SOIA is de plek waar zowel jong als oud kan genieten van heerlijk eten, speelplezier en ontspanning! Of je nu komt voor een lunch, diner of een lekkere snack tussendoor, bij SOIA ben je altijd welkom. Onze ontspannen sfeer en vriendelijke service maken SOIA de perfecte plek om samen te komen en quality time door te brengen met je dierbaren. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen een onvergetelijke dag te beleven.

Nu reserveren

Quality time

Samen zijn met het gezin is een van de leukste dingen die er is. Maar hoe kun je deze tijd nu nog leuker invullen? Met een volle spellenkast hebben wij alles in huis voor een dag vol vermaak. Bij SOIA is er altijd wel iets te doen voor het hele gezin. Onze spellenkast biedt een scala aan leuke en uitdagende spellen voor jong en oud. Of je nu houdt van bordspellen, kaartspellen of denkspellen, we hebben voor ieder wat wils. Of je nu met z'n tweeën bent of met een grotere groep, er is altijd wel een spel dat past bij jullie gezelschap.

Nu reserveren

Dé plek voor jong en oud

Wat klinkt er nu beter dan zelf genieten van een heerlijk kopje koffie in de zon terwijl de kinderen kunnen spelen in de speeltuin? We hebben ook een fantastische speeltuin waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken terwijl de ouders lekker ontspannen en genieten van het eten en het uitzicht. Je kunt heerlijk ontspannen op ons zonnig terras, genietend van het uitzicht. Of je kunt je uitleven in onze speeltuin, terwijl de ouders rustig een boek lezen of een drankje doen. SOIA biedt meer dan alleen lekker eten. Onze speeltuin is een waar paradijs voor kinderen, terwijl ouders kunnen genieten van een heerlijk drankje op ons zonnig terras.

Meer informatie?

Wil je meer informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Direct reserveren

Nu reserveren