Boek nu je verjaardagsborrel

Proost met je beste vrienden.

Of je nu blij bent dat je een jaartje ouder wordt of niet, iedere verjaardag vraagt wat ons betreft om een feestje. Kom daarom samen met je beste vrienden lekker lunchen of speciaalbier drinken op een van onze terrassen. Of luid echt feestelijk je avond in met een heerlijke BBQ van onze Oklahoma Smoker.

Nu reserveren

Samen lunchen

Voor de lunch kun je kiezen uit een van onze dik belegde zuurdesemboterhammen. Wat dacht je van Italiaanse rauwe ham, Sud ‘n Sol tomaatjes en Parmezaanse kaas? Of misschien croquettes van de Croquetten Boutique met Dijon mosterd. Maar ook voor een tosti met tomatentapenade en geitenkaas zit je bij ons goed.
Bekijk hier onze lunchkaart

Luxe borrelkaart

Van homemade nacho’s met cheddar en tomatensalsa tot Thaise gambakroketjes. En van luxe borrelplanken met Italiaanse en Spaanse vleeswaren tot onze Tel Aviv-style hummus en klassieke bitterballen. Voor borrelhappen zit je bij ons helemaal goed. Daarnaast hebben we een uitgebreide bierkaart met veel Utrechtse speciaalbier, cocktails en gin-tonics. Meer weten?
Bekijk hier onze borrelkaart

Van burger tot bbq

Liever je verjaardagsborrel combineren met een diner? Kies dan een van onze klassiekers zoals een Black Angus-beef burger of een Thaise curry met papadum. Maar je kunt ook verschillende kleine gerechten met elkaar delen of gaan voor een heerlijke bbq met gerechten van onze Oklahoma smoker. Denk aan pulled pork met bbq-saus, Roseval-aardappelen met geroosterde ui en frisse salades. Grill zelf, of laat onze kok het doen.
Bekijk hier onze menukaart

Meer informatie?

Wil je meer informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Direct reserveren

Nu reserveren