Boek nu je jubileumfeest

Voor een dag die je nog lang zal bijblijven.

Als je een groots feest wilt vieren, dan doe je dat het liefste ook op een grootse plek. Zoals SOIA ;). Of je nu buiten op een van onze terrassen, in het zand, of op het gras jouw jubileum wil organiseren. Wij denken graag met je mee om van deze dag iets onvergetelijks te maken. Denk aan een combinatie met een groepsactiviteit, een diner of een uitgebreide bbq. 

Nu reserveren

Gezellig borrelen

Van homemade nacho’s tot een luxe bittergarnituur van de Croquetten Boutique. En van luxe borrelplanken met Utrechtse kazen tot onze Tel Aviv style hummus en Thaise gambakroketjes. Voor borrelhappen zit je bij ons helemaal goed. Daarnaast hebben we een uitgebreide bierkaart met veel speciaalbier, gin-tonics en cocktails. Wil je alvast een voorproefje?
Bekijk hier onze borrelkaart

Uitgebreid dineren

Liever je borrel combineren met een diner? Tuurlijk kan dat. Ga voor een Black Angus-beef burger, of een zeewierburger van de houtskoolgrill of kies ervoor om verschillende kleine gerechten met elkaar te delen zoals carpaccio van rib-eye of geroosterde rode biet met crème fraîche en zonnebloempitten. Of kies voor een heerlijke bbq. Denk aan gepekelde en gerookte zalmzijde, pulled pork met bbq-saus of gegrilde halloumi kaas van onze Oklahoma Smoker. Grill zelf, of laat onze kok het doen.
Bekijk hier onze menukaart

Meer informatie?

Wil je meer informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Direct reserveren

Nu reserveren