Boek nu je familiefeest

Lekker lachen met al je ooms en tantes.

Ook voor een gezellig familiefeest kun je bij SOIA terecht. Ons stadsstrand leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor een leuke spelletjesmiddag. En terwijl de ooms en tantes genieten van een drankje kunnen alle neefjes en nichtjes in onze speeltuin hun energie kwijt. Begin de dag met koffie en taart, of een ijsje, en voor je het weet zit je met zijn allen ‘s avonds rondom onze vuurkorf. 

Nu reserveren

Familielunch

Wil je de dag beginnen met een lekkere lunch? Kies dan voor een van onze dik belegde zuurdesemboterhammen. Wat dacht je van Old Lombokse kaas, vijgenjam en tuinkers? Of misschien croquettes van de Croquetten Boutique met Dijon mosterd. Maar ook voor een klassieke tosti kun je bij ons terecht.
Bekijk hier onze lunchkaart

Uitgebreid borrelen

Van homemade nacho’s uit de oven tot green curry kroketjes. En van luxe borrelplanken met Nederlandse en buitenlandse kazen tot oesterzwambitterballen van de Fungi Factory. We hebben voor elke smaak een lekkere borrelhap. Daarbij vind je bij ons een uitgebreide bierkaart met veel lokale speciaalbier, verschillende wijnen en cocktails. Nieuwsgierig geworden?
Bekijk hier onze borrelkaart

Klassiekers of shared dining

Liever je familiefeest combineren met een etentje? Ook dat kan natuurlijk. We hebben een aantal klassiekers op de kaart zoals een Black Angus-beef burger, of frisse Caesarsalade. Maar je kunt er ook voor kiezen om kleine gerechten met elkaar te delen zoals spicy spareribs, gyoza’s of geroosterde bloemkoolsteak met romesco saus. En we hebben natuurlijk nog onze Oklahoma Smoker voor een heerlijke bbq. Grill zelf, of laat onze kok het doen.
Bekijk hier onze menukaart

Meer informatie?

Wil je meer informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Direct reserveren

Nu reserveren