Boek nu je afstudeerborrel

Om te vieren dat je dat papiertje eindelijk hebt.

Soms heb je van die momenten die je maar één keer in je leven meemaakt. En het behalen van je diploma is er daar zeker een van. Omdat je dit vast ook bijzonder wil vieren doen we bij SOIA graag ons best voor je. Of je nu gezellig wilt komen lunchen na de ceremonie, of liever een feestelijke borrel met een bitterbal organiseert. Bij ons ben je op de juiste plek.

Nu reserveren

Lekker lunchen

Voor de lunch kun je kiezen uit een van onze brioche broodjes. Wat dacht je van gerookte zalm met little gem en Hollandaisesaus?  Of misschien avocado, rode biet, veldsla en een gekookt eitje? Maar je kunt ook gewoon gaan voor al onze klassieke en speciale pannekoeken. 
Bekijk hier onze lunchkaart

Uitgebreide borrelkaart

Van homemade nacho’s tot knapperige flammkuchen. En van luxe borrelplanken met Utrechtse kazen tot onze Tel Aviv-style hummus en ‘huisgekweekte’ oesterzwambitterballen. Voor borrelhappen zit je bij ons helemaal goed. Daarnaast hebben we een uitgebreide bierkaart met veel speciaalbier, gin-tonics en cocktails. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier onze borrelkaart

Fingerfood, shared dining of bbq

Liever je borrel combineren met een diner? Tuurlijk kan dat. Ga voor een pannekoek met gerookte, Noorse zalm, bladspinazie en crème fraîche, een Black Angus-beef burger, of een runderstoofpotje. Of kies ervoor om verschillende kleine gerechten met elkaar te delen. En we hebben natuurlijk nog onze Oklahoma smoker voor een heerlijke BBQ. Denk aan gepekelde en gerookte zalmzijde, honing-whiskey kippendijen, of gegrilde halloumi kaas. Grill zelf, of laat onze kok het doen.
Bekijk hier onze menukaart

Meer informatie?

Wil je meer informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Direct reserveren

Nu reserveren