FAQ

Veelgestelde vragen

Regulier Festival

Algemeen

Van maandag tot en met vrijdag gaan we open om 12:00. Op zaterdag en zondag openen we onze deuren om 11:00. Check onderaan onze website voor de actuele tijden. 

Je kunt parkeren in de wijk of bij het sportcomplex. Bij SOIA zelf hebben we helaas geen parkeerplekken. Kijk hier voor de handigste opties om te parkeren. 

Zie hier voor de beste opties om te parkeren, hier zitten ook gratis parkeerplekken tussen. 

Nee, helaas is dit te gevaarlijk en hiervoor kun je een boete krijgen door Rijkswaterstaat. Wel hebben wij douches staan om jezelf af te koelen.

Wanneer wij het gevonden hebben, zullen we het natuurlijk voor je bewaren. Stuur een mailtje naar info@soia.nl of bel ons even.

Zeker! Wel fijn als je hem aangelijnd bij je wilt houden, dan zorgen wij voor een bakje water. 

Jazeker, mocht je er zelf niet uitkomen wat bij jou dieet past, vraag het dan even aan onze bediening.

Ja, dat is zeker mogelijk. Wij hebben hierin meerdere mogelijkheden. Mocht je er zelf niet uitkomen kun je het altijd even aan onze bediening vragen.

Ja, het veld is van de gemeente. Dus je mag hier nuttigen wat je zelf meeneemt. Wel vragen we je om eventuele verpakkingen en dergelijke in de prullenbakken te gooien die door SOIA zijn neergezet. Wij zorgen er dan samen voor dat het veld schoon blijft.

Ja, wanneer je een zakelijk event houdt bij SOIA is het mogelijk om op factuur te betalen.

Nee, dit is op gezette tijden. Houdt onze socials en website in de gaten om te zien wanneer er een DJ draait bij SOIA.

Duurzaamheid

Bij SOIA vinden we duurzaamheid ontzettend belangrijk. Om die reden werken we veel samen met lokale ondernemers en hebben we onder andere een Green Key Certificate behaald. Zie hier voor meer informatie. 

Festivals

Op dit moment hebben we drie festivals per jaar staan: In Het Zand Festival, SOIA Koningsdag en Fluff Disco. Voor specifieke vragen per festival, zie hier

Helaas kunnen niet al onze festivals doorgaan met de huidige maatregelen. Kijk in onze agenda en volg onze socials, voor de laatste updates. We houden goede hoop!

Stuur een mailtje naar info@soia.nl en wij zorgen dat het bij de juiste partij komt om jouw vraag te beantwoorden.

Niet gevonden wat je zocht?

Contactformulier