UP & RUNNING EVENT

zondag 16-06 9:30-12:30

Zondagochtend 16 juni is het weer tijd voor een nieuwe editie van het Up & Running Event. Dit evenement is perfect voor iedereen die houdt van hardlopen en muziek, en die vroeg op kan staan op zondag.

Wat kun je verwachten?

We starten met een energieke warming-up begeleid door een DJ-set van Sander Hoogendoorn, radio-DJ bij Veronica en fanatiek hardloper. Daarna geeft trainer Lizzy een loopclinic, waarna we een kort stukje samen rennen om het geleerde in de praktijk te brengen. We sluiten af met koffie of thee en een fantastisch yoghurt-ontbijt-station waar je zelf je bakje kunt vullen met allerlei lekkers. Natuurlijk is er ook tijd om gezellig na te praten met Sander en de andere deelnemers.

Voor wie is dit event?

Voor alle hardlopers! Iedereen kan meedoen, ongeacht je snelheid. Het is wel fijn als je minimaal 2 km achter elkaar kunt rennen. Alle onderdelen zijn aanpasbaar aan jouw niveau. In totaal zijn we zo’n 1,5 uur actief bezig, met korte pauzes tussendoor.

Extra tip! Het is deze dag Vaderdag. Neem je vader mee voor een sportieve ochtend samen! Na afloop kun je bij SOIA blijven hangen om de wedstrijd van het Nederlands elftal te kijken.

Locatie: BIJ ONS
Datum: zondag 16 juni 2024
Tijd: 9.30 - 12.30 uur
Ticket: €27.50 (early bird prijs - koop je ticket voor 25 mei en betaal een early bird prijs, na 25 mei gaat de prijs omhoog naar €32.50)

Een ticket is inclusief loopscholing van een professionele hardlooptrainer, 2 x koffie of thee, en een heerlijk ontbijt (ook plantaardige alternatieven beschikbaar).

We kijken ernaar uit je te zien voor een onvergetelijke ochtend vol hardlopen en muziek!

tickets