Ademhaling & ijsbad workshop

zondag 24-09 12.45 - 15.30

Wil je leren en ervaren wat een ijsbad voor jouw gezondheid kan betekenen? Of ben je al bekend met de voordelen, en wil je een moment van selfcare inplannen?
We nodigen je uit om op zondag 24 september deel te nemen aan de tweede editie van Adem & Ijs.

We starten met een ademreis. Hierna zullen we wat theorie bespreken over cold exposure en zullen daarna om de beurt in het ijsbad gaan.

Ben je klaar voor een diepe duik in jezelf?

Hieronder wat praktische zaken:

Ter voorbereiding:
- Trek makkelijk zittende kleding in laagjes aan (we zullen buiten zitten tijdens deze workshop);
- Trek je badkleding aan (onder je kleding);
- Neem een handdoek mee en als je dat wilt een badjas;
- Er zijn wat yogamatjes bij SOIA, maar om zeker van een matje te zijn neem je je eigen mee. Je kunt ook een dekentje mee en oogmasker meenemen voor het ademwerk als je dat fijn vind. Deze hebben wij helaas niet.

Het ademen heeft het meeste effect op een lege maag. Het is dus aan te raden om niet of een lichte maaltijd te eten.

Als je zwanger bent, complexe of actieve traumaklachten hebt, in behandeling bent voor psychose of trauma of medicijnen gebruikt (zowel farmaceutisch als plantmedicijnen) overleg dan eerst even met ons of dit invloed kan hebben.
Voor het ijsbad is het fijn als je onder behandeling bent van een arts of hulpverlener, je dit eerst even overlegt. Er zijn wat contra indicaties; zoals hartproblemen. Je mag altijd contact opnemen als je twijfelt!

De inloop is vanaf 12:45 uur, we zullen om 13:00 uur beginnen en rond 15:30 klaar zijn.

Maar let op, daarna hoef je nog niet te vertrekken! Blijf lekker hangen, kom wat bij en warm weer op met een soepje of een koffie of thee bij SOIA :) (Bij de prijs inbegrepen)

De sessie wordt verzorgd door Kristien Hepping en Eline Bouma

Tickets