Ademhaling & ijsbad workshop

vrijdag 23-06 08:30

Wil je leren en ervaren wat een ijsbad voor jouw gezondheid kan betekenen? Of ben je al bekend met de voordelen, en wil je een moment van selfcare inplannen?
Iedereen is welkom bij deze adem & ijsbad sessie!

We starten met een ademreis. Hierna zullen we wat theorie bespreken over cold exposure en zullen daarna om de beurt in het ijsbad gaan.

Dit allemaal op onze prachtige locatie met ervaren coaches die het belang van een prettige veilige ervaring voorop zetten.

Ben je klaar voor een diepe duik in jezelf?

Hieronder wat praktische zaken ter voorbereiding:

- Trek makkelijk zittende kleding in laagjes aan;
- Trek je badkleding aan (onder je kleding);
- Neem een handdoek mee en als je dat wilt een badjas;
- Er zijn wat yogamatjes aanwezig, maar om zeker van een matje te zijn neem je je eigen mee. Je kunt ook een dekentje mee en oogmasker meenemen voor het ademwerk als je dat fijn vind. Deze hebben wij helaas niet.

Het ademen heeft het meeste effect op een lege maag. Het is dus aan te raden om niet of een lichte maaltijd te eten.

Als je zwanger bent, complexe of actieve traumaklachten hebt, in behandeling bent voor psychose of trauma of medicijnen gebruikt (zowel farmaceutisch als plantmedicijnen) overleg dan eerst even met ons of dit invloed kan hebben.
Voor het ijsbad is het fijn als je onder behandeling bent van een arts of hulpverlener, je dit eerst even overlegt. Er zijn wat contra indicaties; zoals hartproblemen. Je mag altijd contact opnemen als je twijfelt!

De inloop is vanaf 08:15 uur, we zullen om 08.30 uur beginnen en rond 11.00 klaar zijn.

Maar let op, daarna hoef je nog niet te vertrekken! Blijf lekker hangen, kom wat bij en warm weer op met een soepje of een koffie of thee :) (Bij de prijs inbegrepen)

De sessie wordt verzorgd door Céline Kersten en Eline Bouma

Tickets