SOIA Koningsdag Fest 2020

Geannuleerd

Lieve Soia-bezoekers,
 
We hadden er ontzettend veel zin in, maar door de nieuwe maatregelen van de overheid omtrent de COVID-19 uitbraak, gaat Soia Koningsdag dit jaar helaas niet door.
 
Ondanks dat het ons allemaal pijn doet dat Koningsdag, dé dag waarop heel Nederland samenkomt om te feesten, is afgelast, staan we volledig achter dit besluit en is de veiligheid en gezondheid van jullie, de artiesten en de crew voor ons het allerbelangrijkst. 
 
Binnen twee weken krijgt iedereen die een ticket heeft gekocht (via Eventix of Ticketswap) een mail met alle informatie over het refund proces. Je kunt je geld terugvragen (inclusief servicekosten) of je kunt kiezen om je ticket om te ruilen voor een ticket voor Soia Koningsdag 2021. We vragen jullie om voorlopig a.u.b. geen berichten te sturen om ons de tijd te gunnen om alles zo goed mogelijk te regelen. 

We wensen alle getroffenen, de helden in de zorg en iedereen die op zijn of haar manier een steentje bijdraagt om het virus zo snel mogelijk de baas te zijn, ontzettend veel sterkte en kracht toe.

Stay safe, stay positive 
En tot volgend jaar!
 
Team Soia